Menu Sylwester 2018/19

Zupa:

Zupa krem z białych warzyw z kurczakiem i pieczonym jabłuszkiem

Danie główne

Policzki wieprzowe w sosie demi glace podane z puree z dyni i sałatką z białej rzepy

Deser

Ciasteczko czekoladowe z rozetą i musem śliwkowym

Przekąski zimne :

Vitello tonnato

Roladki z wołowiny z nadzieniem cumberland

Rolada z kaczki z suszonymi owocami

Pasztet z pstrąga w cieście francuskim

Szynka z porem w galarecie z winem sherry

Sałatka Cezar

Sałatka ze szpinakiem,pieczonym burakiem, serem fetą oraz orzechami włoskimi

Przekąski gorąca :

Sztufada wołowa w sosie kaparowym z pierogiem biłgorajskim i kapustką modrą

Sycylijskie pulpeciki drobiowe z makaronem penne

Barszczyk Noworoczny z pasztecikiem

Dania gorące w podgrzewaczach:

Muszle makaronowe nadziewane:

– łososiem i mascarpone ,

– chorizo, pomidor, ciecierzyca

Kurczak tagine podany z ryżem

Stół wiejski-wyroby własne :

Wędliny podsuszane

Schab faszerowany borowikami

Rolada z boczku

Pasztet z dziczyzny

Smalczyk rycerski

Pikle

Stół rybny:

Ryby faszerowane

Jesiotr wędzony w całości , pstrąg wędzony

Szynki z karpia , dzwonki z karpia

Krewetki w tempurze z dipami

Sushi

Stół deserowy:

ciasta, desery, owoce

Wszelkie napitki :

Kawa, herbata

Woda, soki owocowe, napoje gazowane

Alkohol bez limitu!

Gorące rytmy zapewni zespół

Lopez Band

Koszt od Pary 480,00 zł

W blasku ogni lampką szampana powitamy Nowy Rok

ZAPRASZAMY NA GODZINĘ

20.00