Menu karnawałowe

Zupa
Zupa minestrone z kulkami mięsnymi

Danie główne
Polędwiczka wieprzowa w szynce parmeńskiej ze szparagami w sosie bursztynowym, puree z batatów

Deser
Ciasto daktylowe

Przekąski zimne
Baleron białoruski
Bukiet mięs pieczonych
Śledź w śmietanie z jabłkiem
Pasztet z borowikami
Tymbaliki drobiowe
Pieczona szynka z żurawiną
Roladki z indyka nadziewane owocami
Sałatka Cezar
Sałatka Waldorf
Pomidor caprese

Stół rybny
Jesiotr wędzony
Karp pieczony
Pstrąg faszerowany
Łosoś w cytrusach

Przekąski gorące
Roladka z kurczaka nadziewana pikantną cielęciną z sajgonką w sosie orientalnym
Forszmak

Dania gorące w podgrzewaczach
Wieprzowina po azjatycku z ziemniakami
Kurczak tagine z kuskusem

Stół deserowy

Wszelkie napitki
kawa, herbata
woda niegazowana z cytryną i miętą
soki owocowe
Pepsi, Mirinda, 7up
woda gazowana

Gorące rytmy zapewni zespół Free – Bnd
Koszt 280 zł od pary

Zapraszamy na godzinę 19.00!

Kontakt: 692-416-891 ,81 458-74-44