Menu Sylwester 2018/19
Zupa:
Zupa krem z białych warzyw z kurczakiem i pieczonym jabłuszkiem
Danie główne
Policzki wieprzowe w sosie demi glace podane z puree z dyni i sałatką z białej rzepy
Deser
Ciasteczko czekoladowe z rozetą i musem śliwkowym
Vitello tonnato
Roladki z wołowiny z nadzieniem cumberland
Rolada z kaczki z suszonymi owocami
Pasztet z pstrąga w cieście francuskim
Szynka z porem w galarecie z winem sherry
Sałatka Cezar
Sałatka ze szpinakiem,pieczonym burakiem, serem fetą oraz orzechami włoskimi
Przekąski gorąca :
Sztufada wołowa w sosie kaparowym z pierogiem biłgorajskim i kapustką modrą
Sycylijskie pulpeciki drobiowe z makaronem penne
Barszczyk Noworoczny z pasztecikiem
Dania gorące w podgrzewaczach:
Muszle makaronowe nadziewane:
– łososiem i mascarpone ,
– chorizo, pomidor, ciecierzyca
Kurczak tagine podany z ryżem
Stół wiejski-wyroby własne :
Wędliny podsuszane
Schab faszerowany borowikami
Rolada z boczku
Pasztet z dziczyzny
Smalczyk rycerski
Pikle
Stół rybny:
Ryby faszerowane
Jesiotr wędzony w całości , pstrąg wędzony
Szynki z karpia , dzwonki z karpia
Krewetki w tempurze z dipami
Sushi
Stół deserowy:
ciasta, desery, owoce
Wszelkie napitki :
Kawa, herbata
Woda, soki owocowe, napoje gazowane
Alkohol bez limitu!
Gorące rytmy zapewni zespół
Lopez Band
Koszt od Pary 480,00 zł
W blasku ogni lampką szampana powitamy Nowy Rok
ZAPRASZAMY NA GODZINĘ
20.00